Fisioterapia Pol Villalobos -

Teléfono: 689610306.
Página web: fisioterapiapolvillalobos.com.
Especialidades: Fisioterapeuta, Service establishment.
Otros datos de interés: Se necesita cita.
Opiniones: Esta empresa tiene 21 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de Fisioterapia Pol Villalobos

Fisioterapia Pol Villalobos es un centro especializado en fisioterapia ubicado en una zona céntrica y accesible para la comunidad. Con una amplia variedad de tratamientos personalizados, el equipo de profesisionales liderado por Pol Villalobos se dedica a ofrecer un servicio de calidad y calidez a todos sus pacientes.

Entre las especialidades que ofrece Fisioterapia Pol Villalobos se encuentran la fisioterapia general y la rehabilitación física. Con una amplia experiencia en el campo, el centro se destaca por su compromiso con la salud y el bienestar de cada persona que acude a sus instalaciones.

Para contactar con Fisioterapia Pol Villalobos, puedes llamar al 689610306 o visitar su página web para más información detallada sobre los servicios que ofrecen y cómo agendar una cita.

Además, es importante destacar que para ser atendido en Fisioterapia Pol Villalobos se necesita cita previa, por lo que se recomienda planificar con antelación.

Según las opiniones de los usuarios en Google My Business, Fisioterapia Pol Villalobos cuenta con una valoración media de 5/5, lo que refleja la satisfacción y confianza de quienes han recibido tratamiento en el centro.

Opiniones de Fisioterapia Pol Villalobos

Fisioterapia Pol Villalobos -
joan Agea Carrera
5/5

Un molt bon servei, en poques sessions ha arreglat el meu problema de l'esquena i A més he vist que no intentava allargar les sessions sinó que es centrava en resoldre el problema. Gràcies Pol

Fisioterapia Pol Villalobos -
Elena Aceiton
5/5

En Pol es un gran professional!! Tenia un dolor al peu que sincerament pensava que quedaria crònic. Ell me'l va treballar fins que va quedar totalment resolt.
Apart el tracte és marevellós, t'explica un munt de detalls...
Recomendable 100%.

Fisioterapia Pol Villalobos -
Claudia Gonzalez Andreo
5/5

Experiència de 10! Molt bon tracte i proper, em vaig sentir súper agust. Molt professional, cuida dels detalls i s’adapta a tú quan temes horaris. Tornaré 100% Gràcies Pol!

Fisioterapia Pol Villalobos -
bianca valle
5/5

Es un professional, empatía bon diagnòstic i millor recuparació. Nomes puc recomanar les seves térapies. Molt agraida amb el meu trencament de rodete glenoideo. Repateixo

Fisioterapia Pol Villalobos -
teo vidal
5/5

Anàlisi exhaustiu de les dolències físiques i correcció postural amb rutines perfectament adaptades a la situació del pacient. Molt recomanable, un professional amant del seu treball.

Fisioterapia Pol Villalobos -
Mireia Fernàndez
5/5

Un excel·lent professional. Em va ajudar a identificar la molèstia que tenia tant a l'espatlla com a les lumbars i alliberar les tensions que sentia. Just el que buscava per avançar en el meu entrenament i conèixer millor com reacciona el meu cos. Gràcies!!

Fisioterapia Pol Villalobos -
Borja Riverola Menárguez
5/5

Vaig acudir a en Pol recomenat per un amic i ha estat tot un encert. Gran professional i excelent tracte humà, molt proper i amable. Gracies Pol. Recomano totalment.

Fisioterapia Pol Villalobos -
Alba Berruezo
5/5

Molt bona experiència, en especial perquè enfoca la lesió de forma integral, tenint en compte tot el moviment corporal.
Recomanable 100%!

Subir